Isen er tynd, men vi skal fortsat kunne skøjte i Gladsaxe
Der er skrevet meget om skøjtehallen i den senere tid. Hvad skal der ske, nu hvor konstruktionen og isen er tæt på at bryde sammen pga. slid og tidens tand? Flere klubber er berørt af dette og desværre kommer en ulykke jo sjældent alene. Forrige weekend brød den lille ismaskine desværre sammen midt under en […]

Der er skrevet meget om skøjtehallen i den senere tid. Hvad skal der ske, nu hvor konstruktionen og isen er tæt på at bryde sammen pga. slid og tidens tand?
Flere klubber er berørt af dette og desværre kommer en ulykke jo sjældent alene. Forrige weekend brød den lille ismaskine desværre sammen midt under en skøjteløber-konkurrence, så man måtte aflyse. Ishockeyklubben Gladsaxe Bears blev også ramt og måtte udskyde deres vigtige semifinale-kamp.
Mange har gjort opmærksom på behovet for en ishal i Gladsaxe. Det står højt på Socialdemokraternes ønskeseddel, at vi fortsat skal have en skøjtehal i Gladsaxe. Jeg håber på, at vi kan finde en holdbar og langsigtet løsning i samarbejde med klubberne.
Gladsaxe har et stærkt foreningsliv, som vi støtter og prøver at skabe de bedste rammer for. Vi har undersøgt idrætsfaciliteterne i kommunen og derefter udarbejdet en udviklingsplan for området. Socialdemokraterne ønsker, at den følges op af en langsigtet og prioriteret investeringsplan.
Vores idrætsklubber har rigtig mange ønsker til mange forskellige idrætsfaciliteter – både til nye og til udbygning, renovering og opgradering af eksisterende faciliteter, ny ishal, hal til indendørs atletik, Gyngemosehal 2, slagcenter til cricket, tennishal, foreningsrum osv.
Vi skal drøfte ønskerne og i fællesskab prioritere på kort og på længere sigt. Det er ikke en helt nem opgave, for der er jo ikke ubegrænsede midler. Derfor er det særligt vigtigt, at vi tager debatten sammen; det ser jeg frem til.

Katrine Skov (S),
Formand for Kultur, Fritid og Idræt i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top