Ja tak til privatfinansieret skøjtehal
-

Jørgen Mathow-Juhl har i et læserbrev i Gladsaxe Bladet foreslået en privatfinansieret skøjtehal. Det et interessant bud på hvordan vi i Gladsaxe fortsat kan have et godt skøjtetilbud til kommunens borgere.
Der er ingen tvivl om, at der er mange borgere i Gladsaxe som bruger skøjtehallen flittigt. Der er dygtige skøjteløbere i Gladsaxe Skøjteløber Forening. Derudover ligger ishockeyklubben Gladsaxe Bears på den bedste placering i 15 år.
En privatfinansieret skøjtehal kunne f.eks. bygges via Offentligt-Privat Partnerskab (OPP). Det er en organisationsform, der anvendes til at løse offentlige bygge- og anlægsopgaver. Kernen i OPP er, at det offentlige finder en privat leverandør til ikke blot at gennemføre et byggeprojekt, men også at drive byggeriet.
I forbindelse med sidste års budgetforlig, blev det besluttet at udarbejde en grundig analyse om skøjtehallens tilstand og de økonomiske konsekvenser.
Den analyse foreligger ikke endnu. Jeg ser frem til at læse analysen og derfra tage stilling til mulighederne for en privatfinansiering af skøjtehallen.
Der skal ikke herske tvivl om Venstres holdning: Vi ønsker fortsat en skøjtehal i Gladsaxe. Spørgsmålet er blot hvordan den finansieres.


Pia Skou,
Borgmesterkandidat for Venstre
Medlem af Kultur-, Fritids og Idrætsudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top