Kommuneplan på programmet
-

Som ny formand for Sammenslutningen af grundejerforeninger ser jeg frem til vores årlige generalforsamling (delegeretmøde). Vi henvender os til bestyrelser i de parcelhusejerforeninger der er medlemmer hos os.
Alle er velkomne. Vi regner med at få diskussioner om kommunes fortætningspolitik, hvor vi skal være flere beboere i parcelhusområderne.
Dette er stemt igennem af byrådsmedlemmer i Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, bare hen over hovedet på de partier, der er valgt ind fortrinsvist af vore medlemmer.
Derfor bruger vi mødet til at formulere vores høringssvar til Kommuneplanen.
Forvaltningen har fået politikerne til at beslutte en biofaktor på 0,4, hvilket muliggør fortætninger i parcelhusområderne. Vi mener at de enkelte foreninger må beregne den biofaktor de har og som de vil opretholde indenfor lokalplanerne, og at det ikke er noget kommunen skal bestemme hen over hovedet på os. Biofaktoren for Hareskoven er 1,0 og for Værebropark 0,3.

Torben Sønnichsen
2880 Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top