Ny kunst i kulturhuset
Russisk-luder.jpg
Poul Frank Jørnsen har malet dette billede, der udstilles på Telefonfabrikken. Foto: Privat.
Udstillinger i hovedgangen og i gallerigangen

I denne måned vises to nye udstillinger i Telefonfabrikken. I hovedgangen udstiller Helle Degn, Poul Petersen og Isabella Rasmussen, og i gallerigangen udstiller Ulla Charlotte Franch Duun, Poul Frank Jørnsen og Preben Jarvinsen.

Udstillingerne åbnes med en fernisering fredag den 10. marts kl. 14-16. Telefonfabrikken er vært og byder på et glas hvidvin, mens orkestret Jazz Derud’a sørger for god stemningsmusik. Alle interesserede er velkomne.
Hele året igennem kan man opleve skiftende udstillinger i Telefonfabrikken. Nye motiver, udstyk og farver til glæde for de mange gæster, som dagligt kommer igennem huset. Alle udstillinger planlægges i et samarbejde mellem kulturhusets medarbejdere og Kunstudvalget, som består af frivillige kunstinteresserede gæster i huset.

Har du lyst til at udstille egne værker, kan du kontakte Hanne Damstoft Nielsen på mail: hadani@gladsaxe.dk eller pr telefon: 3954 2044.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top