Ny sejr til Gladsaxe-Hero
Vallensbæk besejret med 2-.1

Det går stadig fint for serie 1-holdet fra Gladsaxe-Hero i træningskampene. Senest blev Vallensbæk, der også spiller i serie – bare i en anden række – besejret med 2-1.

Det var sidste testkamp, hvor folk kunne vise sig frem, inden vi målrettet i forårets sidste tre testkampe inden turneringsstart arbejder os hen mod en start 11’er. Derfor blev nye sammensætninger og konstellationer forsøgt, både i forsvaret, på midtbanen og i angrebet, fortæller træner Carsten Rust.

Første halvleg endte 0-0. Gladsaxe-Hero sad fuldstændig på kampen i indledningen, men langsomt blev udeholdet farlige på omstillinger.

-Vi skabte tre 100% chancer, som skulle være omsat til mål, men den berømte effektivitet udeblev til stor frustration for spillere og trænere. Det er sådanne chancer, som skal sparkes ind, så vi ikke bliver straffet i den modsatte ende, siger Carsten Rust.

-Vi kom foran 1-0 på mål af rutinerede David Ledstrup, som timede sit løb i feltet perfekt, da angrebskollega Kristijan ‘Kiki’ Koropanov behersket lagde bolden til rette.

Føringen resulterede desværre i, at vi ikke fortsatte vores hårde pres. Derfor var det ‘næsten’ fortjent, at Vallensbæk fik reduceret til 1-1 på en lang bold i dybden. Det kan blive rigtigt dyrt i turneringen, hvis vi ikke formår at holde koncentrationen og lukke kampene tidligt.

Vi havde yderligere to flotte hovedstød efter hjørnespark, som Vallensbæk begge gange fik reddet på stregen.

Men vi fik dog sejren, da Kristijan ‘Kiki’ Koropanov sikkert sparkede bolden i det tomme mål efter uselvisk forarbejde af Jetmir Zeciri.

Nu venter to ugers hård træning uden kampe, inden vi tager hul på de sidste forberedelser inden turneringsstart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top