Også busforringelser mellem Lyngby og Bagsværd
-

Leif Mortensen nævner i seneste udgave af Gladsaxe Bladet nedlæggelsen af buslinie 200S mellem Lyngby og Buddinge.
Også i retning af Bagsværd sker der forringelser. Bus 400 går fra 20 minutters til 30 minutters drift om aftenen, og da busserne 161 og 191 kun kører én gang i timen om aftenen, betyder det, at hele området omkring Nybrovej, Aldershvilevej og Stengårds Allé m.v. mister rimelige trafikforbindelser.
Samtidig er S-togene til og fra Lyngby Station gået fra 10 til 20 minutters drift om aftenen, og det betyder op til 25 minutters ventetid for at komme videre vestpå fra Lyngby Station. Busserne 191 og 400 afgår i samme minuttal, hvilket ikke gør det bedre. I Lyngby har borgmesteren lovet at protestere til DSB over den tyndere S-togsplan. Måske skulle Gladsaxes borgmester nu gå i aktion for vores kommunes offentlige trafik?

Johan Keller
Sandkrogen 29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top