Parkering på Fremtidsvej
-

Britt Vorgod fra Gladsaxe Kommune har kommenteret det tidligere læserbrev om de mange parkeringer på begge sider af Fremtidsvej, når der er kommissionsafhøringer i retsbygningen Fremtidsvej 1. Og tak for det.
Mellem Buddingevej og Nordvad er der stopforbud. Der er der ingen, der parkerer. Men på den strækning på nordsiden af Fremtidsvej i retning mod Kontorvej, hvor der også er stopforbud, holdt der i efteråret op til fire biler parkeret, når der var møde i retsbygningen.
Efter at jeg på vegne af Fremtidens Grundejerforening havde rettet henvendelse til Kommunen for at få parkeringskontrollen til at gøre noget ved de ulovlige parkeringer, er de i stort omfang ophørt. Og så er der kun de lovlige tilbage, som der i realiteten ikke er noget at gøre ved, som det af også fremgår af ovennævnte kommentar.
Men dette er ikke kun på Fremtidsvej, der parkeres til gene for beboere og andre trafikanter. Det samme er tilfældet på Kontorvej mellem Kildebakken og Fremtidsvej. Og på Kildebakken, hvor der dog kun må parkeres i den ene side. Og disse parkeringer skyldes ikke møder i retsbygningen. Jeg tror, det er besøgende/ansatte til Rådhuset, der parkerer her, og det fører frem til spørgsmålet, om der er tilstrækkelig mange parkeringspladser ved rådhuset. Og hvis det ikke er tilfældet, hvad vil Kommunen gøre ved det?

Jørgen K. Nielsen
Formand, Fremtidens Grundejerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top