Parkering på Fremtidsvej
-

Mikael Kristensen har i Gladsaxebladet gjort opmærksom på, at der parkeres for tæt og hensynsløst på begge sider af Fremtidsvej, når der er møder ved politiets bygninger. Samtidig parkeres der langt op på fortovet, så det er svært for fodgængere og barnevogne at komme forbi. Desuden tager de bilister, der benytter Fremtidsvej som en genvej, ikke hensyn til anden færdsel på Fremtidsvej.
By- og Miljøforvaltningen er enig i, at det kan være til gene, når der parkeres meget tæt og på begge sider af Fremtidsvej. Gladsaxe Kommune har i parkeringsbekendtgørelsen fastsat, at det er tilladt, at parkere delvist på fortovet. Gladsaxe Kommune indførte sidste år parkeringskontrol, men parkeringsvagterne må kun udstede afgifter, når der er tale om ulovlig parkering. Når bilister parkerer til gene, fare eller ulempe, så er det en opgave, der varetages af politiet.
Indkørslen til Fremtidsvej fra Buddinge Hovedgade er lysreguleret, og der ikke må standses og parkeres på denne strækning. Hvis bilisterne ikke overholder hastighedsbegrænsningen, så er det også her politiet, der skal tage affære og for eksempel give bøde for ikke at overholde hastighedsgrænserne.
De kommunale parkeringsvagter er gjort opmærksom på udfordringen med parkering på Fremtidsvej, og vil udstede afgifter, hvis de opdager ulovligt parkerede biler.

Britt Vorgod
Afdelingschef By,
Gladsaxe Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top