”Pjæk!”
-

Kære Martin Skou Heidemann.
Jeg har læst dit læserbrev (Gladsaxe Bladet, 28. februar) med oplysning om, at jeg ikke passer mine skolebestyrelsesmøder.
Du skal være meget velkommen til at henvende dig og få en forklaring på mine kalendersammenfald.
Jeg er aldrig fraværende pga. sygdom eller udebliver fra møder for at opnå en friaften. Du kan desuden på kommunens hjemmeside finde de arbejdsopgaver, jeg har i indeværende valgperiode. Hvis jeg ikke kan være to steder på én gang, må jeg vælge det møde, hvor jeg har stemmeret – ikke kun observatørstatus. Desuden kan jeg sige, at jeg kommunikerer og samarbejder godt med skolelederen på min tildelte skole. Du har kun nævnt socialdemokrater. Det fik mig til at interessere mig for dit eget parti, men det mener du åbenbart ikke er interessant.
Jeg har læst dit fødselsdagsreferat på nettet, hvoraf det fremgår, at du interesserer dig for politik, og at du, når du får mere tid, har planer om en tættere tilknytning.
Politisk interesse hilser jeg med glæde. Jeg kan læse, at du er citeret for med et grin at udtale, at bystyret i Gladsaxe allerede nu får dine meninger at vide.
Du slutter dit læserbrev: ”Hvad med at udpege medlemmer, der både har tid, lyst og evner til at bestride posterne?” Hvor har du dog ret – det er en evig gyldig sandhed!
Indtil videre må jeg betragte dit læserbrev som ”alternative fakta.” Det kan man også komme langt med – særligt i Amerika.

Eva Nielsen
Medlem af byrådet (A)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top