Rekordregnskab hos MOE
moe-domicil.jpg
Der er fuld fart på hos MOE, der skal have flere kvadratmeter til rådighed for at rumme de mange medarbejdere, så det varer næppe længe, før man kan gå i gang med at udvide ved busholdepladserne. Foto: Privat.
Ambitioner om at blive en nordisk koncern

Med vækst på både top- og bundlinje, og en overskudsgrad på 6,1 %, kommer MOE koncernen flot ud af 2016. Omsætningen steg i 2016 til over en halv milliard kr. og udgør 531,4 mio. kr. Resultatet efter skat vokser 29 % og udgør 25,2 mio. mod kr.19,5 mio. kr. i 2015. Virksomheden har mere end 650 medarbejdere, og er nu blandt Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder.
”Det er et meget positivt resultat for 2016, som alle i MOE kan være rigtig stolte af. Vi har i flere år arbejdet med at forbedre vores processer og udvikle forretningen i alle vores geografier, og vi har et godt grundlag for at fortsætte væksten og implementere vores 2020 strategi, om at blive en nordisk koncern”, udtaler administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Norge
MOE har de senere år styrket sin position i Norge. Medarbejderantallet er øget igennem organisk vækst, og virksomheden er med på flere markante projekter såsom Norges Idrettshøgskole og Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget. For at styrke væksten, åbner MOE nu endnu et kontor, der kommer til at ligge i Follo regionen, som er en af Norges kraftigste vækstzoner med et pulserende erhversliv og hæftig byggeaktivitet.
Virksomheden er i gang med flere udviklingsprojekter. Herunder ph.d. projektet MOE Building Design, der rummer et simuleringsværktøj, som kan styrke beslutningskompetencerne i samarbejdet med arkitekterne i de tidlige faser, hvor der tages mange vigtige beslutninger om energi, indeklima og bæredygtighed.
Specialistrådgivning er et område i vækst og virksomheden arbejder målrettet på yderligere ekspansion inden for højt specialiseret rådgivning. Det nyeste skud på stammen er etableringen af en afdeling der tilbyder kunderne rådgivning på højt niveau med digitale modeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top