Så tæt på
Ishockey-03-10-17.jpg
Der blev kæmpet hårdt om hver eneste puck i de to kampe mod Vojens IK. Foto: Kaj Bonne
Traditionsrige Gladsaxe Bears har allerede skrevet historie. De har haft den bedste sæson i 15 år. Nu går de efter at komme i semifinalen i 1. division

Omkring 500 tilskuere lagde fredag og lørdag vejen forbi Isbanevej, hvor hjemmeholdet havde mulighed for at spille sig i semifinalen mod Vojens IK, der er forsvarende mestre i 1. division. Den første playoff-kamp i onsdags vandt Gladsaxe Bears i Vojens 6-2, så både stemningen og viljen var ikke til at tage fejl af, da et oplagt mandskab løb på isen til den anden kamp i slutspillet fredag aften.
Og det startede som en drøm. Gladsaxe mandskabet og bjørnene vandt hele 4-0 over gæsterne fra Sønderjylland.
Dermed førte Gladsaxe 2-0 i serien og havde lørdag eftermiddag mulighed for at afgøre serien i kamp tre og dermed videre til semifinalen.
Sønderjyderne var tvunget til at vinde i Bjørnegrotten, og det gjorde Vojens. Det var uden tvivl et træt mandskab, og det bar kampen præg af. Men Gladsaxe fik ellers en drømmestart med mål efter 39 sekunder, da Joshua Rye Petersen satte første scoring assisteret af Christian Glaas. Men lige inden pausen kunne Vojens udligne. De næste 2 perioder forblev målløse, og det måtte ende med straffeslag og en sejr til Vojens.
Nu må bjørnene så drage til Vojens onsdag, for forhåbentlig at få den sejr, som kan sende holdet velfortjent videre til semifinalen og mestrene ud i kulden.
Ishockey 06 10-17
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top