Skal der lig på bordet…?!
-

Kære kommunalbestyrelse,
Skal der lig på bordet, før der bliver gjort noget ved trafikken på Gammelmosevej?
Blodpletten på vejbanen er endnu ikke forsvundet helt endnu efter seneste trafikuheld torsdag morgen d. 9.3., hvor en cyklist blev ramt. Mange cyklister skyder genvej fra Gammelmosevej via Tjørnevænget og Glaciset til Buddingevej, hvorfor krydset Gammelmosevej og Tjørnevænget bliver krydset i hobetal af cyklister. Hvornår kan vi få en sænkning af farten på Gammelmosevej som på den nordlige strækning på Stengårds Allé, så de bløde trafikanter ikke skal frygte for liv og helbred, når bilisterne drøner afsted med 60-80 km/timen? Det er for galt, når vejen i folkemunde nu hedder ”Gammel Motorvej”!
Vi kræver handling, før der kommer lig på vejbanen!


Valdemar Hein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top