Skole-elever i fuldt firspring
Floorball-01-10-17.jpg
Eleverne fra Grønnemose Skole (grønne trøjer) og Gladsaxe Skole dystede på livet løs. Foto: Kaj Bonne.
Fem eftermiddage med floorball

Der spilles masser af floorball på skolerne i både gymnastiktimerne og i timerne efter at undervisningen er slut.
Så det er oplagt også at lave et stort floorball-stævne, hvor skolerne kan mødes på kryds og tværs. Og det er ved at udvikle sig til en tradition i Gladsaxe.
168 hold deltog i Sportsudvalgets floorballstævne i år.
Deltagerne var børn fra 0.-6. klasserne i de kommunale skoler i Gladsaxe. Der blev spillet på tre baner i idrætshal 1 på Vandtårnsvej, og der var gang i den.
Fem eftermiddage måtte tages i brug for at få afviklet de mange kampe. Alt gik fantastisk godt, og Sportsudvalget kunne se tilbage på endnu et af årets meget vellykkede arrangementer.
-Floorball er særlig velegnet til 0.-6. klasserne og er en yndet beskæftigelse på skolerne i den frie tid. Det spilles både ude og inde, og næsten alle børn lærer spillet at kende, sige Guy Rubaudo fra udvalget.

Floorball Danmark er for første gang inviteret til at præsentere ny viden i praksis og teori inden for konceptet SkoleFloorball.
Det sker på Idrætslærernes Forum 2017 i oktober.
– At floorball skal være synlig i folkeskolens idrætsundervisning er af høj prioritet for Floorball Danmark.
Derfor er det glædeligt, at det nu er muligt at præsentere floorball direkte til idrætslærere ved Idrætslærernes Forum 2017, fortæller formanden Thorbjørn Ovedal.
Det er konceptet SkoleFloorball, der vil blive præsenteret for de deltagende idrætslærere. Her vil de blandt andet blive introduceret i regler, bane, udstyr og floorballbegreber, som de kan tage med videre til undervisningen.
– Det er vigtigt med genkendelighed således, at spillet, som elever møder i skolen, kan relateres til vores floorballforeningernes tilbud. Forhåbentlig kan Idrætslærernes Forum 2017 inspirere idrætslærere til at introducere floorball i undervisningen, lyder det fra formanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top