annonce
Stor interesse for pilotuddannelse
Cykelpiloter-01-10-17.jpg
På Bakkegården ville både ældre og kommende cykelpiloter høre mere om ”Cykling uden alder”. Foto: Kaj Bonne.
Seniorcenter Bakkegården havde indbudt til møde for at høre nærmere om at køre i rickshaw med centrets beboere

Det startede med, at Ole og Thorkild kørte rundt i en rickshaw på Østerbro. Nu har konceptet ”Ret til vind i håret” bredt sig til seniorcentrene landet over. Bakkegården i Bagsværd havde i onsdags indbudt interesserede til at komme forbi og høre nærmere om cykelpilotuddannelsen.
– Fem personer havde læst Gladsaxe Bladet og meldt deres ankomst, men endnu flere kom forbi. Det er vi meget glade for, da det virkelig være med til at løfte hverdagen for beboerne. Men vi ved også, at cykelpiloten får noget ud af at køre rundt og være til gavn for de ældre, siger Gladsaxe Kommunes oplevelsesmager Boe Følsgaard.
I onsdags indledte Bakkegården så sit medlemskab af ”Cykling uden alder” med at klippe den røde snor over, så rickshawsene er klar til at køre.
På hjemmesiden cyklingudenalder.dk kan du en introduktion og en vejledning i brug af cykling og bookingsystemet. Herefter bliver du oprettet som cykelpilot og kan booke cykelture i naturen med Bakkegårdens beboere. Rickshawen har en effektiv elmotor, så alle kan trampe med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top