Toptræner til svømmerne
Flemming Poulsen ansat som elitetræner i GSC fra 1. april

Flemming Poulsen, der blandt meget andet også har været dansk landstræner, bliver fra 1. april ny elitetræner og holdansvarlig for elite/senior/junioholdet.i Gladsaxe Svøm.
Før han tog til Schweiz var han bl.a. træner i Sigma og altså også landstræner i hele 12 år. Flemming Poulsen vil af mange betegnes som den mest meriterede danske træner gennem tiden. Flemmings resultater og baggrund tæller blandt andet 12 år som dansk landstræner. -Det har været afgørende for os at finde en profil, der i samarbejde med vores øvrige dygtige trænerstab kan flytte GSC til det niveau, som vi sigter efter. En absolut topklub i Danmark med stor bredde, der samtidig kan føre de største talenter til de største internationale resultater. Det er vi overbeviste om, at Flemming kan bidrage til, siger Kim Marquardt.
Flemming vil i dagligdagen danne makkerpar med Sofie Seheim, der har været assisterende træner på holdet siden sommeren 2016, og fortsat vil varetage denne rolle med deltagelse i alle træningspas og aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top