annonce
Vi er et godt makkerpar
Nybyggere-01-11-17.jpg
- Vi kan genkende os selv hele vejen. Jeg føler ikke, vi er blevet klippet forkert sammen. Men vi har også bare været os selv hele vejen, fortæller parret. Foto: Kaj Bonne
Der er masser af farver og finurligheder, når nybyggerparret fra Søborg, Cecilie Handberg og Jonas Henriksen, får mulighed for at vinde et hus i TV2-programmet ”Nybyggerne”

Det var ønsket om at komme lidt ud af hamsterhjulet og drømmen om et hus, som fik folkeskolelærer Cecilie Handberg og hendes kæreste og kommende folkeskolelærer Jonas Henriksen til at melde sig til boligprogrammet, der kører onsdag i primetime på TV2.
– Vi bor i Søborg, og her vil vi gerne blive boende. Men det er ikke realistisk, at vi kommer til at købe noget her, for det er for dyrt. Unge er i dag presset meget på boligmarkedet, så vi så vores chance, da de søgte medvirkende til Nybyggerne, siger Cecilie, der i dag bor sammen med Jonas i hendes fars barndomshjem.

På bar bund
– Vi kunne ingenting håndværksmæssigt. Vi havde aldrig lagt et gulv eller sat køkken op. Jeg kunne male, og Jonas kendte til de gængse værktøjer, fortæller Cecilie der sammen med Jonas måtte rykke hele vejen til Gistrup ved Aalborg for at være med i programmet, hvor fire par dyster om at vinde et rækkehus.
En af de ting som parret har lært gennem programmet er, at de er gode til at få ting til at ske.
– Vi arbejder absurd godt sammen. Vi har hjulpet hinanden med alt. Vi stoler meget på hinanden. Dog er det Cecilie, der er den kreative og kommer med de fleste ideer. Jeg går bare med mantraet, ”Happy Life – Happy Wife”, siger Jonas efterfulgt at et grin.
Men allerede nu har Jonas fået rigtig meget ros af dommerne for sin finish på det håndværksmæssige, hvilket også har betydet, at de har vundet konkurrencer, der givet dem flere penge at arbejde med.

Bryllupsplaner
Det har været en lang intens periode for det unge par, og de eneste mennesker Cecilie og Jonas så, var de andre deltagere.
– Det har været som at leve i en boble, så jeg glæder mig efterhånden til at få en normal hverdag igen, fortæller Cecilie og indrømmer, at hun og Jonas skulle have været gift i februar.
Jonas og Cecilie har været sammen i fire år, og sidste år var Jonas nede på knæ under en rejse.
– Vi havde ellers lagt planer for brylluppet i februar 2017, men så kom der lige et tv-program i vejen, fortæller Jonas, der håber at bryllupsplanerne kan begynde, når programmet slutter i april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top