Bagsværd-sanger nr. 4
Bagsvlrd-sanger-nr.-4.jpg
Vinderne Amanda Loft Sandegaard og Mikkel Baungaard Thomsen med pianist ved Unge Sangere Ulrich Stærk i baggrunden. Foto: Privat.
Sangere fra Randers og Aarhus vandt finalen i Unge Sangere

Amanda Loft Sandegaard fra Aarhus og Mikkel Baungaard Thomsen fra Randers blev kåret som vindere ved den 22. udgave af Talentkonkurrencen i Ikast. Amanda som årets musicalvinder og Mikkel som årets klassiske sanger.
Finalekoncerten fandt sted forrige tirsdag i Fonnesbæk Kirke, hvor der blev uddelt en række priser.
På 2. pladsen kom Jonathan Keiding (klassisk sanger) fra København, Sofie Treu Pehrsson (musicalsanger) fra Bjæverskov blev nr. 3, mens Ida Karlsmose (klassisk sanger) fra Bagsværd kom ind på en delt 4. plads.
Finalekoncerten bød også på flot korsang med et kor bestående af alle 37 deltagere i sangerstævnet og afsluttede dermed traditionen, der hvert år samler landets nogle af landets dygtigste unge sangtalenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top