Blandede resultater i Bagsværd Boldklub
Bagsværd-Boldklub-09-06-17.jpg
Paulus Ekstrand (t.h.) har været tilfreds med den indsats, som spillerne har ydet siden de gik i gang med træningen i februar. Foto: Kaj Bonne.
Nu glæder man sig til at spille om point

Bagsværd Boldklub, har med et nyt trænerteam Jeff Holden og Paulus Ekstrand, været i gang siden begyndelsen af februar og har spillet ni træningskampe. Kampene har været mod hold fra serie 2, serie 1 og et enkelt Københavnsseriehold.
Og resultaterne har været blandede, fortæller Paulus Ekstrand.
– Vi har haft fire sejre, fire nederlag og en enkelt uafgjort.
Sidste træningskamp var imod lokalrivalerne fra GVI. Kampen var en meget lige affære, som endte 2-1 til GVI, der scorede sejrsmålet kort før tid.
– Det var en underholdende kamp med chancer i begge ender, hvor man godt kunne se, at spillet bar præg af en lidt knoldet bane.
– Det har været en fornøjelse at komme til Bagsværd Boldklub. Der er mange engagerede personer i klubben, der vil Bagsværd det bedste. Derudover har drengene har arbejdet hårdt. Nu skal vi bare i gang. Målsætningen for foråret er, at blive i serie 2. Jeg håber, at der er mange som kommer og ser første kamp mod Mosede Boldklub. Den kamp spilles hjemme på Bagsværd stadion lørdag den 8. april kl. 14, hvor Bagsværd har en revanche til gode efter 1-4 nederlaget i efteråret, siger Paulus Ekstrand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top