DF vil kæmpe for ny skøjtehal
-

Claus Eberhart fra Gladsaxe Bears havde i sidst uge et læserbrev om skøjtehallen og ny hal.
I sit brev nævner C.E. politikere og partier. Hvis de holdninger og intentioner som C.E tillægger disse politikere og partier, skal være troværdige, så skulle disse politikere og partier nok have stemt for Dansk Folkepartis budgetnote ved vedtagelsen af budgettet 2017-2020.
Dansk Folkeparti ønskede i noten, at der inden sommeren 2017 blev beregnet et overslag over, hvad opførelsen af en ny skøjtehal ville koste.
Så havde vi et grundlag for en god beslutning, allerede ved de kommende budgetforhandlinger, så der hurtigt kunne komme gang i opførelsen af en ny skøjtehal.
Men i stedet for at stemme for Dansk Folkepartis forslag. valgte disse politikere og partier sammen med et flertal af partier at stemme for en note, der i løbet af de næste 4 år skal undersøge den nuværende skøjtehals tilstand, samt komme med forskellige forslag for skøjtehallens fremtid, herunder at bruge og tilbyde skøjtetid uden for kommunen.
For Dansk Folkeparti ligner det en ren syltekrukke og at det nu lyder anderledes fra nogle partier og politikere, skyldes måske det forstående byrådsvalg.
Jeg kan på vegne af alle Dansk Folkepartis byrådskandidater og nuværende byrådsmedlemmer sige, at vi som ved budgetforhandlingerne i 2016 og i 2004, fortsat vil kæmpe hårdt, for at få en ny skøjtehal i Gladsaxe. Til gavn for både klubberne og det offentlige skøjteløb.


Kristian Niebuhr
Byråd
Gruppeformand
Borgmesterkandidat
Dansk Folkeparti Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top