Et givtigt forum
Allan_Schosler_AlfaLaval.jpg

Allan Schösler, medlem af Gladsaxe Erhvervsråd. Site Facility Manager, Alfa Laval Søborg.

Allan Schösler bliver 60 på torsdag. Han sidder i Gladsaxe Erhvervsråd for Alfa Laval. Foto: Pressefoto.
Det mener Allan Schösler om Gladsaxe Erhvervsråd, hvor han repræsenterer Alfa Laval

– Det er givtigt: Det er et forum, hvor man kan få ideer og udveksle erfaringer med andre virksomheder – og kommunen kan bruge virksomhederne som sparringspartner for at få flere virksomheder til Gladsaxe.
Sådan siger Allan Schösler, som repræsenterer Alfa Laval i Gladsaxe Erhvervsråd. Torsdag 27. april fylder han 60 år.
De sidste seks år har han med titel af Site Facility Manager haft ansvaret for de 33.000 kvadratmeter, som Alfa Laval råder over på Maskinvej i Søborg.
Allan Schösler er ansvarlig for byggeri, renovering, rengøring, vagttjeneste, kantinedrift m.m. på området, der bl.a. rummer fabrik, værksteder, kontorer og kantine.
Seneste store opgave var en udvidelse på flere end 4.710 m2 kontorer for to år siden, og erfaringerne herfra er medvirkende til, at Alfa Laval også trækker på Allan Schöslers viden i forbindelse med en stor udvidelse af lageret hos selskabet i Kolding.
Baseret på egne erfaringer og fra hvad han hører i Gladsaxe Erhvervsråd, så er den store udfordring for virksomheder i dag, at tingene ikke kører ens i mange år ad gangen; tværtimod ændres der løbende, når der skæres ned og udvides:
– Vi skal være fleksible med »den løbende tilpasning«, men udfordringen er, at det ikke er alle udgifter, man umiddelbart kan skrue op og ned for, siger han med tanke på bygningerne.
En rød tråd siden han som 18-årig blev udpeget til delingsfører i hæren er, at han har arbejdet med mennesker og har været leder for andre; altså hvor holdarbejdet er i fokus. En periode arbejdede han også med kurser ude i naturen for erhvervsledere.
Han har altid dyrket meget idræt og været meget i naturen, og pudsigt nok er hans valg af discipliner typisk nogle for individualister: Atletik – med speciale i stangspring – og kajak, som ofte dyrkes i Roskilde Fjord ud for hjemmet i Jyllinge.
Og så holder han af bjergbestigning, hvor næste store udfordring er det tredje besøg i Nepal til efteråret – men det er ikke bjergets højde, der er afgørende:
– Det er oplevelsen af at bestige et bjerg; det er en udfordring. Og jeg kan bedst li’ når der er sne og is …

FAKTA
Om Alfa Laval

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og engineering-løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.
Alfa Laval er noteret på Nasdaq OMX, og opnåede i 2016 en omsætning på over 25 milliarder kr.
Selskabet har ca. 17.300 ansatte verden over.
I Danmark har Alfa Laval en omsætning på knapt 4,6 milliarder kr., og har ca. 1.800 ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top