Fin sæsonafslutning
Gladsaxe Skøjteløberforening vandt tre medaljer ved Skate Copenhagen

Fire mesterskabsløbere fra Gladsaxe Skøjteløberforening fik en fin afslutning på sæsonen, da de deltog i Skate Copenhagen 2017.
Skate Copenhagen er en international klubkonkurrence, som har været en tilbagevendende begivenhed gennem en årrække med deltagelse af udenlandske kunstskøjteløbere og dommere.
I år bestod feltet for størstedelen af udenlandske løbere fra Norge, Sverige, Schweiz, England, Holland og Tyskland, men selvfølgelig også danske mesterskabsløbere. Dommere og andre officials var ligeledes overvejende udenlandske, så for de danske kunstskøjteløbere var det en fin mulighed for at blive bedømt med friske øjne.
Gladsaxes Sjællandsmester, Camilla Grue, lå efter det korte program nr. 6 i den meget lange junior damer række, men hendes gode skøjteløb og blandt andet gode dobbelt Axel- og Triple Salchow- forsøg indbragte en 2. plads i friløbet, og hun kunne tage hjem med en bronze-medalje om halsen.
Pernille Mingon Olsen, (novice piger 14-15 år), lå nr. 6 efter det korte program og avancerede til en samlet 5. plads efter et fint friløb.
Linus Colmor Jepsen, junior herrer, havde denne gang ikke så meget modstand. Han kiksede nogle spring i det korte program, men leverede et godt friløbsprogram med fine programkomponenter og vandt guld.
Villads Radford tog sølvet i Debs, drenge (12-13 år). Villads leverede nogle flotte spring og fik gode komponenter for sine tempofyldte programmer.
Efter en kort pause går kunstskøjteløberne nu i gang med forberedelse af den nye sæson – først med nogle ugers træning uden skøjter, og senere træning på is sammen med andre klubber på ”forsommeris” i Rødovre. I skolernes sommerferie tager løberne på forskellige camps rundt omkring i Europa, hvor der trænes teknik og programmer, så alt kan være toptunet, når den nye konkurrencesæson starter i september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top