- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Flot af Gladsaxe Heros U14

Efter endnu en oprykning i efteråret skal Gladsaxe Heros U14 i denne sæson spille Mesterrækken. Som forberedelse til det højere niveau, tog 14 drenge i påsken til Holland for at kæmpe mod hold fra bl.a. Holland, England og Skotland.
Efter en nervøs start blev den første kamp trods alt vundet med 2-1. De efterfølgende kampe gav sejre på 10-0 og 4-0. Efter yderligere to sikre sejre stod puljefinalen mod Bournemouth fra England. På bedre målscore var uafgjort nok. Gladsaxe Hero fra klar fra start og bragte hurtigt 1-0, men Bournemouth slog tilbage og udlignede på et flot langskud. Den spændende og tætte kamp endte 1-1, og dermed var Hero i finalen.
Det engelske hold Barnsley ventede i finalen. Begge hold var ubesejrede, så det var den rigtige kamp om sejren. Hero kom på 1-0 efter et flot langskud af Ahmad. Barnsley havde det svært ved at komme bagud og begyndte at lave flere grove frispark. I slutningen af 1. halvleg blev Mahdi fældet i straffesparksfeltet. Victor var usvigelig sikker på det efterfølgende straffe. 2-0.
Barnsley spillede på klassiske lange bolde, men Hero forsvar stod stabilt som de gjorde det i hele turneringen. Blot 3 mål lukkede de ind samlet i hele turneringen. Ahmad blev flot spillet fri i 2. halvleg, og så var kampen afgjort. 3-0.
De frustrerede englændere endte med både et gult og rødt kort, men det kunne ikke tage glæden fra Hero- drengene, der dermed vandt ”Easter Open Cup 2017” og en stor pokal.