Fuldt hus til spansk vinaften
Bagsværd-Vinhandel-03-14-17.jpg
Alle kvadratmeter i Bagsværd Vinhandel blev brugt, da Steve serverede og Flemming fortalte om de spanske vine. Foto: Kaj Bonne.
Stort fremmøde til en fortrinlig spansk aften i Bagsværd Vinhandel

De fleste danskere har været i Spanien og har derfor et vist kendskab til spansk vin. Og spansk vin er populært. Derfor var der da også fuldt hus, da Bagsværd Vinhandel i anledning af ejer Steve Stusgaards ti års jubilæum inviterede til spansk aften.
Bagsværd Vinhandels spanske ekspert Flemming havde sat sig for at give de ca. 25 fremmødte nogle overraskelser, så han bragte deltagernes smagsløg på udfordringer blandt nogle mindre kendte spanske vine. Til vinen blev der naturligvis serveret tapas.
Efter nogle timer i godt selskab kunne deltagerne konstatere, at spændvidden i spansk vin er enorm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top