Gladsaxe myretue
-

Byrådets planer om en ”fortætning” af boligerne i Gladsaxe må stoppes. På det meget velbesøgte borgermøde på Rådhuset 6. april rejste borgerne mange spørgsmål, som hverken embedsmænd eller politikere kunne besvare. Det blev direkte pinligt.
Således kom det bag på byrådets medlemmer, at flere boliger og mennesker betyder flere biler og mere trafik i Gladsaxe. ”Så må folk bare tage cyklen,” var svaret fra Enhedslisten. Og på spørgsmålet om SF, Enhedslisten og Socialdemokratiet kan være tilfredse med de store kapitalgevinster, som de nuværende husejere vil høste, er svaret, at Folketinget må beskatte disse gevinster.
Men hvad nu, hvis Folketinget ikke gør det? Og hvad nu, hvis folk ikke tager cyklen, men bilen? Og hvad med parkeringsproblemerne, trafikstøjen og de færre grønne områder?
Hvis de røde partier fastholder ”fortætningsplanerne” og dermed forærer husejerne store kapitalgevinster og samtidig skaber trafikkaos i Gladsaxe, så taber de rigtig mange stemmer ved kommunevalget i november.

Frank Dahlgaard
2880 Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top