Annonce
Hjemløse i Gladsaxe
Susanne Damsgaard, By-og regionsrådskandidat, Dansk Folkeparti Gladsaxe/Region Hovedstaden Ankestyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse, der viser, at 62% af landets kommuner kun tilbyder at lave en handleplan til de hjemløse, der bor på forsorgshjem eller lignende. Kun 37% laver en handleplan for alle kommunens hjemløse, som Servicelovens paragraf 141 foreskriver. Hvordan er procenterne fordelt i […]

Susanne Damsgaard, By-og regionsrådskandidat, Dansk Folkeparti Gladsaxe/Region Hovedstaden

Ankestyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse, der viser, at 62% af landets kommuner kun tilbyder at lave en handleplan til de hjemløse, der bor på forsorgshjem eller lignende. Kun 37% laver en handleplan for alle kommunens hjemløse, som Servicelovens paragraf 141 foreskriver.
Hvordan er procenterne fordelt i Gladsaxe Kommune?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top