Lav specielle lokalplaner
Kære Karin Søjberg Holst, Du er hele Gladsaxes borgmester, og jeg håber virkelig, at du kan skabe et fornuftigt kompromis om de foreslåede lokalplaner og ikke bare stemme dem igennem hen over hovedet på borgernes ønsker. I visse områder såsom Aldershvile- og Regatta kvarteret er der massiv modstand mod 2 etagers dobbelthuse på grunde ned […]

Kære Karin Søjberg Holst, Du er hele Gladsaxes borgmester, og jeg håber virkelig, at du kan skabe et fornuftigt kompromis om de foreslåede lokalplaner og ikke bare stemme dem igennem hen over hovedet på borgernes ønsker.

I visse områder såsom Aldershvile- og Regatta kvarteret er der massiv modstand mod 2 etagers dobbelthuse på grunde ned til 1000 m2. Ca. 65 grunde i de to kvarterer er store nok til dobbelthuse. Bliver de opført, vil det fuldstændig ændre områdernes karakter, skabe mere trafik, skygge og indkiksproblemer for naboer. Borgerne tror ikke på at de får mere natur med dobbelthuse, men spekulationsbyggeri med store kapitalgevinster.
En løsning kunne være at man laver lokalplaner, der tager hensyn til de forskellige kvarterers særlige forhold og særkender i stedet for at fastholde ” one size fits all”

Kim Østrup, Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top