Liste A har kandidaterne klar
Urafstemning frem til 26. april

Alle de socialdemokratiske kandidater til byrådet præsenterede sig torsdag . 30. marts for partimedlemmerne. Der skal nu være urafstemning blandt alle medlemmer. Resultatet af urafstemningen bliver optalt 26. april og offentliggøres samme aften for kandidater og partimedlemmer.
a-holdet
På billedet ses borgmesterkandidat Trine Græse sammen med alle de socialdemokratiske kandidater: Henrik Andersen, Bjarne Henriksen, Kristine Henriksen, Leon Friis Jørgensen, Tom Vang Knudsen, Jakob Skovgaard Koed, Anna Maria Kølner-Augustson, Peter Berg Nellemann, Allan Olsen, Henrik V. Pedersen, Ole Skrald Rasmussen, Martin Samsing, Katrine Skov, Lene Svendborg, Ole Terkelsen, Lise Tønner.

1 kommentar om “Liste A har kandidaterne klar”

  1. finn lieb petersen siger:

    til kandidaten allan olsen liste a.
    du er den eneste kandidat der siger nej til at støtte lærlingeløftet af alle, uanset partifarve, jeg forstår det ikke, hvorfor?
    vh. pensioneret snedker/tømerer finn lieb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top