annonce
Manglende kynisme
Bagsværd-Boldklub-U14.jpg
Det blev til en 5. plads for Bagsværds U14-drenge. Foto: Privat.
Alligevel opnåede Bagsværds U14-drenge en 5. plads i Holland

U14-drengene – årgang 2003 – fra Bagsværd Boldklub tilbragte påsken i Holland, hvor de deltog i Den Bosch Cup. 30 drenge og 10 forældre drog glade og forventningsfulde afsted tidligt torsdag og landede sent om aftenen på campingpladsen i en stopproppet bus, som Rema 1000 (Stengård Allé) havde været så søde at fylde op med mad til de fire dage.
Socialt var det en fremragende tur på trods af vejret ikke viste sig fra sin bedste side, og den harmoni, der er i truppen, blev der endnu engang fyldt mere i posen af.
Målsætningen om en plads i semifinalen blev ikke opfyldt for 1. holdet. Kynisme manglede i begge felter, men mellem felterne viste drengene BB-fanen på bedste vis med både bold og opførsel.
Hvis stolperne havde været lidt sødere ved BB-drengene, så var der også kommet belønning ud af det spilovertag, som de havde i kampene. Det endte med en lidt skuffende 5. plads for det ellers sejrsvante 1. hold, der fik super oplevelser mod hold fra Irland, Belgien og Holland.
Nu byder foråret på et par måneder, hvor den hjemlige pulje er i højsædet. Næste års tur forventer BB, at udskifte kulden i nord med sydens sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top