Nu hedder det Gladsaxe Garden
garden.jpg
Der bydes på yderst kvalificeret undervisning i garden, og det har gennem årene ført til uddannelsen af mange dygtige musikere, der er gået ind i andre orkestre eller har kunnet glæde deres private omgivelser med musik. Foto: Privat.
Drenge i orkestret har ført til officielt navneskifte

30. maj 1970 blev Gladsaxe Pigegarde officielt etableret.
21. februar 2017 skiftede garden navn, så den nu hedder Gladsaxe Garden.
Af den simple grund at der nu er kommet drenge med i garden, der har haft svært ved at skaffe tilstrækkelig mange piger.
– Alle er velkomne til at komme forbi tirsdag og onsdag 17-19 for at se, hvad vi laver, og hvad vi kan tilbyde. Børn kan med det samme få lov til at få et instrument i hænderne, fortæller Pamela Santiago Poggenbrog, der er næstformand i Gladsaxe Garden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top