Parkering omkring Buddinge Station
-

Vi er godt klar over, at området omkring Buddinge Station er præget af mange parkerede biler. Dels er det populært at køre i bil til stationen og fortsætte videre til København, og dels er der rigtig mange arbejdspladser i området. Det er grundlæggende positivt. Som udgangspunkt er det lovligt at parkere på offentlige veje, men hvis der foregår uhensigtsmæssig parkering kan kommunen, hvis politiet tillader det, nedlægge forbud mod parkering. Men det er ikke altid en god løsning, for ofte flytter problemerne blot et andet sted hen.
Vi har ingen chance for at se, hvilke biler der tilhører pendlere, og hvilke der tilhører folk, der har job i området fx på Kvikmarken Skole i PET, MOE eller andet.
Omkring Kvikmarken Skole er der i sin tid indgået en aftale om etablering af de i lokalplanen krævede p-pladser. I denne indgår et antal p-pladser langs banen, der skal være tilgængelige for skolens personale. Vi vil kontakte skolen for at vurdere, om dette fortsat er tilfældet.

Britt Vorgod Pedersen,
By- og Miljøforvaltningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top