Pendlerparkering på Fremtidsvej
-

Jeg har fulgt med i debatten omkring manglende parkeringspladser i området ved Buddinge Station.
Det kan næsten kun gå galt, når Gladsaxe Kommune ikke fastholder firmaer/institutioner i, at oprette de krævede parkeringspladser ved tilladelser af nybyggeri/udvidelser af private firmaer/institutioner. Da Kvikmarkens Privatskole skulle udvides i ca. år 2000 blev der stillet krav til skolen om at etablere 20 parkeringspladser. Disse er stadig ikke etableret.
Ved henvendelse til Gladsaxe i Kommune retter Kommunen henvendelse til skolen som svarer:
”Skolen anvender fortsat de parkeringspladser, der blev aftalt i forbindelse med udvidelse af skolen. D.v.s. 7 pladser udenfor skolen og arealet bagved skolen (Banestyrelsen)”.
Dette areal bagved skolen, hvor der mindst skulle etableres 14 pladser, er aldrig blevet etableret. Arealet er aflåst af Banestyrelsen og bliver brugt til opbevaring af materialer.
Alligevel lukker Kommunen sagen med skolelederens udtalelse (som jo er usand).
Da skolen ikke selv har parkeringspladser benytter de dem som DSB har oprettet til pendlerne, som så søger ind på villavejene heriblandt Fremtidsvej.
Dette er kun et eksempel, og måske er der andre firmaer/institutioner, hvor det samme gør sig gældende.
Hvorfor vil Kommunen ikke følge op på, at firmaer/institutioner etablerer de aftalte parkeringspladser ved udvidelser? Herved ville vores villaveje ikke blive så pressede.

Elsebeth Jørgensen
Kvikmarken 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top