Pernille Blume viste vejen
Topresultater af svømmere fra Gladsaxe

Fra lørdag til onsdag deltog Gladsaxes junior og senior svømmere ved Danish Open. Stævnet gik over al forventning og svømmerne præsterede som aldrig før.
OL-guldvinderen Pernille Blume kvalificeret sig til VM Langbane til sommer i 50m fri og 100m fri. Hendes tid på 50m fri 24.14 er den andenhurtigste tid svømmet i denne sæson i hele verden. Derudover satte Pernille med tiden 53.52 personlig rekord i 100m fri.

Frederik Rindshøj kvalificerede sig til Europæiske Juniormesterskaber til sommer i både 200m individuel medley og 100m fri. Med hans tid i 100m fri på 51.61er Frederik den hurtigste juniorsvømmer ved mesterskabet.
Victoria Bierre kvalificerede sig også til Europæiske Juniormesterskaber til i 50m ryg og 100m ryg, begge tider er personlige rekorder for Victoria.

Derudover kom GSC hjem med syv medaljer fordelt på fem svømmere – guld til Pernille i 50m fri og 100m fri, sølv til Amalie Mikkelsen i 50m fly, bronze til Frederik Rindshøj i 200m individuel medley, bronze til Freja Gram i 800m fri som lavede ny personlig rekord med 17 sekunder og bronze til Victoria Bierre i både 50m ryg og 100m ryg.
Holdet endte med 50 procent personlige rekorder, som er det bedste for GSC de sidste tre år til dette stævne.

Topresultater af svømmere fra Gladsaxe
Fra lørdag til onsdag deltog Gladsaxes junior og senior svømmere ved Danish Open. Stævnet gik over al forventning og svømmerne præsterede som aldrig før.
OL-guldvinderen Pernille Blume kvalificeret sig til VM Langbane til sommer i 50m fri og 100m fri. Hendes tid på 50m fri 24.14 er den andenhurtigste tid svømmet i denne sæson i hele verden. Derudover satte Pernille med tiden 53.52 personlig rekord i 100m fri.

Frederik Rindshøj kvalificerede sig til Europæiske Juniormesterskaber til sommer i både 200m individuel medley og 100m fri. Med hans tid i 100m fri på 51.61er Frederik den hurtigste juniorsvømmer ved mesterskabet.
Victoria Bierre kvalificerede sig også til Europæiske Juniormesterskaber til i 50m ryg og 100m ryg, begge tider er personlige rekorder for Victoria.

Derudover kom GSC hjem med syv medaljer fordelt på fem svømmere – guld til Pernille i 50m fri og 100m fri, sølv til Amalie Mikkelsen i 50m fly, bronze til Frederik Rindshøj i 200m individuel medley, bronze til Freja Gram i 800m fri som lavede ny personlig rekord med 17 sekunder og bronze til Victoria Bierre i både 50m ryg og 100m ryg.

Holdet endte med 50 procent personlige rekorder, som er det bedste for GSC de sidste tre år til dette stævne.

Amalie Mikkelsen var blandt de svømmere, der kom hjem med medalje.					       Foto: Privat.

Amalie Mikkelsen var blandt de svømmere, der kom hjem med medalje. Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top