Prismodtager fundet
Line Lazarus får ytringsfrihedspris

Det bliver den 39-årige blogger og kontanthjælpsmodtager Line Lazarus, der modtager ytrigsfrihedsprisen, når SF og Enhedslisten vanen tro i fælælesskab holder 1. maj møde på Buddinge Skole.
Global solidaritet vil ellers præge mødet.

Kl. 9.15 taler Enhedslistens byrådsmedlem gennem mange år Trine Henriksen. Trine er 54 år og miljøkemiker. Hun har siddet i byrådet siden januar 2006. Her har hun især arbejdet med miljø og klima samt børneområdet – primært i forhold til skole, specialundervisning og inklusion. Trine har tidligere været nådler og syerske i beklædningsindustrien, hvor hun også har været tillidsrepræsentant og medlem af fagforeningsbestyrelsen.

Efter hende taler Jakob Mark, der er SF’s gruppeformand.
Jakob er 26 år og læser til journalist. Han kom i Folketinget i 2015 for Sjællands storkreds. I Folketinget repræsenterer han sit parti som børne- og undervisningsordfører, uddannelses- og forskningsordfører, idrætsordfører, kulturordfører og medieordfører. Tidligere repræsenterede han SF i Køges byråd, og han har siddet i landsledelsen i SF Ungdom i 2010 og i SF siden 2014.

Derefter uddeles ytrigsfrihedsprisen.

Line Lazarus, er kronisk syg og kontanthjælpsmodtager og på den baggrund som blogger har hun taget bladet fra munden og kritiseret de asociale, borgerlige nedskæringer – uden at lade sig kue af en hetz-agtig ”shit-storm” fra især liberalistiske politikere., står der i en pressemeddelelse fra de to partier

Det Røde Guld sørger traditionen tro for god musik og stemning. Søren Søndergaard og Gunnar Svendsen deles om ordstyrerrollen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top