Sejr til AB Gladsaxe
Overraskende udebanesejr på 2-1 over FC Roskilde

Da FC Roskilde var på besøg på Gladsaxe Stadion tidligere i år, kunne midtsjællænderne trække sig tilbage med en sejr på 4-0. Der var klasseforskel. Men selv om det er for sent for AB Gladsaxe at score point til en forbliven, så er der fremgang at spore.
I søndags blev det så meget overraskende til en sejr på 2-1 i Roskilde. Noget af et tilbageslag for FC Roskilde, der mistede et vigtigt skridt i oprykningskampen til Superligaen. Mikkel Thygesen bragte FC Roskilde foran 1-0 i det 6. minut, men Kristian Uth scorede to gange på straffespark for AB (24. og 75. minut). To gange blev Nichlas Rohde fældet i feltet. AB havde faktisk i overtiden en stor chance for at lukke kampen helt, Sylvester Seeger-Hansen sparkede over mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top