Søborg-butik er forbillede
ALERIN i Søborg udvalgt af Patent- og Varemærkestyrelsen som forbillede for små- og mellemstore virksomheder

Kopiering af brands og varer er et udbredt internationalt problem. Små og mellemstore virksomheders eksistens kan komme i fare, hvis de ikke tidligt tænker på at beskytte sig med registrering af deres varemærke.
For at øge opmærksomheden omkring dette problem har Patent- og Varemærkestyrelsen udgivet en række videoer som fremhæver gode eksempler på virksomheder der på forbilledligvis har varemærkebeskyttet deres brand.
En af disse virksomheder er ALERIN – et nyt børnetøjsbrand grundlagt af Paloma Dirksen med fokus organiske materialer og bæredygtig produktion – der har base i Søborg.

Foudseende
For Paloma Dirksen var det allerede fra begyndelsen vigtigt at passe på det, hun skaber. Derfor valgte hun som noget af det første at varemærkebeskytte sit brand både i Danmark og Europa, hvilket har vist sig at være en god idé, idet ALERIN, foruden salget fra butikken på Søborg Hovedgade, allerede har kunder i lande som Norge, Storbritannien, Spanien, Canada, USA, Australien, Singapore og Nepal. Med en så bred international kundekreds giver det ro, at ALERIN er beskyttet som varemærke.
Paloma Dirksen planlægger at udvide varemærket til nogle af de markeder, hvor det endnu ikke er registreret, herunder det amerikanske. Og hendes målrettede tilgang har altså vakt opmærksomhed hos Patent- og Varemærkestyrelsen, som i den korte video på deres hjemmeside og Youtube interviewer Paloma om ALERIN og hendes tanker om varemærkeregistrering.
Andre virksomheder i Patent- og Varemærkestyrelsens kampagne er velkendte navne som Bullitt, Sticks’n Sushi, Monstrum og Eva Solo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top