Tilfredsstillende svar
-

Jeg havde stillet spørgsmål til byrådets møde den 19. april. Det gik på, om det var juridisk og moralsk i orden, at kommunen ville tage ophold i et helt døgn i en borgers hjem. Formålet er, at vurdere behovet for hjælp til en handicappet voksen datter i hjemmet.
Socialdemokratiets borgmesterkandidat Trine Græse svarede tilfredsstillende,,at det hverken er juridisk eller moralsk i orden, hvis borgeren ikke indvilger heri. Til gengæld opfordrede hun kraftigt til en dialog,
Borgeren i den konkrete sag er klart indstillet på en dialog.
Det væsentlige for fremtidige tilfælde er, at borgerens rettigheder er helt i front i svaret, samtidig med at dialog fremhæves.


Peter Lawrence Brooker
Byrådskandidat Alternativet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top