Træning i det fri med nyt udstyr
træning.jpg
Gratis workshop på pladsen bag svømmehallen på Vandtårnsvej

-Det er forår og tid til at rykke træningen udendørs, så på idrætsanlæggene har vi fyldt to store kasser med helt nyt træningsudstyr, som er klar til brug ved den udendørs træningsplads bag Gladsaxe Svømmehal. Kasserne indeholder alt fra kettlebells, TRX stropper til mobile fit og agility hurdles og meget mere. I kasserne findes også vejledninger til forskellige træningsøvelser og –programmer.
Det fortæller aktivitetskoordinator Anna Valgreen.
Vi skyder det hele i gang med en gratis workshop på træningspladsen i samarbejde med GIF Gymnastik lørdag 8. april kl. 15.00-17.00.
Alle kan være med uanset niveau, så kom og få inspiration til din træning og til brugen af alt det forskellige udstyr.
”Det kan være en udfordring at få presset motion ind i hverdagen, og samtidig ser vi en stigende tendens til, at brugerne gerne vil have mulighed for at komme mere ud motionere i det fri, og det vil vi gerne imødekomme,” siger Anna Valgreen.
Der er lås på kasserne, men du kan frit bruge alt udstyret, når du har købt en adgangsbrik til 150 kr. Har du en saltobrik i forvejen, kan du kontakte os for at få lagt adgang på brikken.
Træningspladsen er placeret bag Gladsaxe Svømmehal i Caféhaven, som også rummer både hoppepude, friluftsbad, gynge, panna-fodboldbane, sandkasse og løberuter. Der er altså rig mulighed for at få familieliv og træning til at gå op i en højere enhed eller for at kombinere sin træning med en løbe- eller cykeltur.
Du kan tilmelde dig workshoppen, købe en saltobrik og læse mere om træningspladsen og udstyret på gladsaxe.dk/workshop
For mere information kontakt aktivitetskoordinator Anna Valgreen på annava@gladsaxe.dk eller på 39576216

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top