annonce
Værebro Park skal være i balance
Værebro-Park-i-balance.jpg
Bydelen skal have en strategisk udviklingsplan

Arkitema Architects har sammen med CFBO, PLUSS og Scope Communications vundet opgaven med at lave en strategisk udviklingsplan for boligområdet Værebro Park. Projektet er en del af Realdanias projektkampagne By i balance og er et samarbejde med Gladsaxe Kommune og DAB/Gladsaxe Almennyttige Boligselskab.
Vinderne skal være med til at give Værebro Park et løft, der kombinerer by- og landskabsudvikling med indsatser inden for eksempelvis uddannelse og beskæftigelse.
Værebro Park er et af i alt tre pilotprojekter i Realdanias By i balance-kampagne, der også involverer udsatte boligområder i Esbjerg og Høje-Taastrup. Målet er at løfte de udsatte boligområder, så de bliver trygge, sunde og socialt bæredygtige bydele.

1 kommentar om “Værebro Park skal være i balance”

  1. Bo Andersen siger:

    Man kunne jo starte med de muligheder der er og udnytte dem. Man kan f.eks. få gang i vores springvand på forpladsen foran netto, så området ikke altid ligner en svinesti. Man kunne sørge for at HELE bebyggelsen fik glæde af de tiltag der laves. Man kunne sørge for at få noget belysning sat op så det er muligt at orientere sig efter mørkets frembrud. Jeg har boet i Værebro Park i ca. 10 år, og der er stadig masser af ting man på nuværende tidspunkt kan gøre for at det bliver bedre at bo og færdes i Værebro Park.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top