- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Velfortjente bronzemedaljer

Gladsaxe Bears kunne lørdag aften indkassere en tredjeplads i 1. division efter en sejr på 5-2 mod Amager Islanders
Gladsaxe vandt første kamp hjemme med 3-1 , så det var et oplagt mandskab der tog til Amager for at få sat et flot punktum for sæsonen og det bedste resultat siden 2001.
Og der var da heller ingen tvivl om udfaldet. Gladsaxe kom bedst fra start og bjørnene vandt 1. periode klart med 3-0 på to scoringer af Christian Crone Glass og en af Niclas Malling.
I anden periode fik Amager reduceret til 1-3, men i 3. periode kom Gladsaxe foran med 4-1 efter 33 sekunders spil af Nicklas Malling. Amager fik reduceret til 4-2, mens Niclas Malling, kunne slå sejren fast med 5-2 og dermed sikrer bronzen.
Og det var da også en meget tilfreds træner, Jacob Volf, der kunne gøre status.
-Spillerne var klar fra start. De ville have den broze med hjem, og det var virkelig rart at se, fortæller en glad og stolt Jacob Volf
Da Gladsaxe Bears stod i hallen på Isbanevej for 8 måneder siden, var der ikke mange, der havde spået det rseultat med alle de problemer, der var omkring hallens beskaffenhed. Men trods udfordringerne er det et hold, der har stået sammen og udviklet sig.
– Vi er trætte og mætte. Det har været en rigtig positiv sæson og det sociale har også fungeret rigtig godt på holdet, fortæller Jacob Volf, der sammen med Göran Karlstrøm formentlig kører holdet videre til næste år.
-Vi skal holde samtale med alle spillere, men desværre komme vi også til at sige farvel til vores anfører, Michael Sauffaus. Han havde allerede sagt stop sidste sæson, men vi fik ham til at tage en dans mere. Nu kunne han så heldigvis kunne slutte en flot karriere af med bronze og efter en karriere med 543 elitekampe, 178 1. divsionskampe adskillige landskampe på både u18, u20 og 5 A landsholdskampe, fortæller Jacob Volf.