Vin trak folk til
Vinsmagning-14-17-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vineksperten Karsten Riis Laursen var i centrum, da han fortalte om hvid- og rødvine for Kvicklys medlemmer. Foto: Kaj Bonne.
Fuldt hus til Kvicklys gennemgang af sæsonens vine

Vineksperten Karsten Riis Laursen er kendt af de rutinerede vinsmagere. Alligevel kan man godt tåle at høre Laursens vittige foredrag endnu en gang – for der er altid noget at lære, når man skal fylde glasset. Der var da også fuldt hus med 120 deltagere, da Kvickly Buddinge den 18. april holdt smagning med flasker fra Sydafrika, Australien, USA, Spanien, Italien og Frankrig på Hovedbiblioteket.
Kvicklys bestyrelse gik rundt mellem bordene og skænkede, og formand Simon Dyngbo kunne trække lod i lotteriet om otte gevinster.
Efter smagningen var der mad på Rådhuscafeen, så det var en festlig aften, hvor ingen behøvede at gå tørstige hjem. Og hvis det skulle knibe med balancen, så havde Karsten Riis Laursen forklaret alt om vinstokke, lagring og alkoholprocenter.
– Til de mange, der ikke fik vinbilletter i denne omgang, håber vi at få mere plads, når vi til efteråret igen vil lave en vinaften, siger Simon Dyngbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top