AB sagde farvel med uafgjort
AB-08-18-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AB har skullet hente bolden i eget net en del gange i denne sæson. Således også to gange i søndags, men heldigvis sørgede angriberne også for to mål i 2-2-kampen mod Vejle. Foto: Kaj Bonne.
Fire runder før slut er AB Gladsaxe rykket ud af 1. division

Det har længe ligget i luften, at AB Gladsaxes bedste fodboldhold skal spille i 2. division. Efter weekendens opgør i NordicBet Ligaen er det nu en kendsgerning, at AB er den ene nedrykker fra den næstbedste række.

AB fik ét point i Vejle, men selv ikke en sejr over den østjyske traditionsklub ville have udskudt den uundgåelige kendsgerning. Nichlas Rohde (i det 35. minut) og Jonas Henriksen (fem minutter før tid efter klumpspil) sørgede for AB scoringer i 2-2-kampen. Vejle udlignede til 1-1 ved Allan Sousa på et heldigt frisparksmål sidst i 1. halvleg, og ti minutter ind i 2. halvleg kom Vejle på 2-1 ved Agon Mucolli.

1500 tilskuere så kampen på Vejle Stadion. AB kan nu med fordel bruge de sidste fire kampe til at eksperimentere, så man er klar til 2. division. Meget kommer til at ske i sommerpausen. Spillertruppen kan vel sammenlignes med et gammelt hus, som skal renoveres – eller måske oven i købet rives ned for at bygge nyt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top