- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

De Radikale har kandidaterne klar

Der måtte kampafstemning til, da De Radikale på generalforsamlingen fandt frem til de fem personer, der vil stå på valgsedlen ved kommunalvalget i november.
Kommunalvalget var største og vigtigste punkt på dagsordenen, og nok også det der havde tiltrukket de mange deltagere.
Claus Wachmann har repræsenteret De Radikale i Gladsaxe Byråd siden 2013, og Claus blev da også valgt som partiets spidskandidat i 2017. Men der var kamp om pladserne, og der måtte afstemning til, før rækkefølgen af de øverste 5 kandidater kunne fastlægges: Claus Wachmann, Christina Rittig Falkberg, Morten Munch Jespersen, Lis Smidsholm og Martin Karbech Mouritsen.
Kandidaterne fik lejlighed til at præsentere dem selv og deres politiske synspunkter for medlemmerne, og selvom der er forskellige vinkler og personlige mærkesager, var der en del emner der gik igen: en grøn by, en stærk skole, flere studie- og ældreboliger og gode forhold for et innovativt erhvervsliv.
Kristian Erland Jensen blev genvalgt som formand, og bestyrelsen fik tre nye medlemmer. De Radikale i Gladsaxe har oplevet et stigende politisk aktivitet inden for det sidste års tid, så bestyrelse og kandidater gør sig klar til en spændende periode frem mod kommunalvalget i november.