annonce
Indbrud på Søborg Skole mm.
Fredag 28. april kl. 07.45 blev det anmeldt, at der havde været indbrud på Søborg Skole på Frødings Allé,, hvor gerningsmændene bl.a. havde stjålet et fladskærms tv og en Playstation, efter de havde sparket flere døre ind for at skaffe sig adgang.

Pas på hælervarer!
Gør dig ikke til hæler ved at købe stjålne effekter. Udvis mistænksomhed, hvor prisen på en vare er unaturlig lav, eller hvis effekten er graveret med et navn, der ikke tilhører sælger. Husk, at hæleri, ligesom tyveri, straffes.

Tricktyveri i Søborg
Fredag den 28. april kl. 8.27 blev det anmeldt, at en 70-årig mand havde været udsat for tricktyveri på Kildebakkegårds Allé i Søborg. Manden var ude at gå, da han blev opsøgt af en mand og en kvinde, der spurgte ham om vej til Herlev Hospital. Som tak gav kvinden den 70-årige mand et halssmykke, hvorefter de kørte fra stedet i et udenlandsk indregistreret køretøj. Kort tid efter opdagede manden, at han havde fået stjålet sin guldhalskæde.
Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

ed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top