Musik næsten non stop
musikskole.jpg
Hvis vejret ikke når de helt tropiske temperaturer kan man jo trøste sig med salsaswingende marimbamusik, som musikerne fra Gladsaxe var med til at levere. Foto: Privat.
Musik- og Billedskolen havde travlt i Tivoli

Gladsaxe Musik- og Billedskole gav i weekenden hele 12 koncerter i Tivoli.
Selvom vejrguderne havde besluttet sig for en lørdag i strålende sol og en søndag i køligt gråvejr, leverede de dygtige elever god musik over hele linjen – fra klassisk kammermusik til hårdtslående rock, fra festligt steelband til klangskønt kor, fra intim harpemusik til salsaswingende marimbaorkester, og fra smuk strygerklang til energisk rap/hiphop.

Der blev optrådt fra en lang række scener både indendørs og udendørs i Tivoli, og som et særligt festligt og synligt indslag gik Musik- og Billedskolens Blæserorkester optog gennem hele haven, anført af to Tivolibetjente og fulgt af mange glade mennesker som publikum.

Koncerterne var en del af arrangementet ”Musikskoledage i Tivoli”, hvor musikskoler fra hele landet over en hel weekend viser havens gæster, hvad musikskolerne står for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top