Omstridt el-oplader på villavej
El-bil-02-10-17.jpg
El-opladeren stod pludselig på Tjørnevænget, og det er faldet nogle af vejens beboere for brystet. Foto: Kaj Bonne.
Pludselig stod en el-oplader på Tjørnevænget, og det kom bag på beboerne

Flere beboere på Tjørnevænget i Stengårds-kvarteret er forundrede. Uden information, oplysning og varsel i øvrigt satte firmaet Clever en el-oplader op med kommunens velsignelse. Det er sket midt på Tjørnevænget, og det er ikke uproblematisk.
– Vores villavej er i forvejen ikke ret bred, så når der holder en bil for at blive opladet, er det umuligt at parkere biler på anden side af vejen, for så kan brandbiler eller lastbiler ikke komme igennem, siger Jan Justesen fra Tjørnevænget.
Han undrer sig over kommunens fremgangsmåde: – Vi forstår ikke, at man ikke har stillet opladeren på Elledalen, hvor der er kommunale institutioner – eller et andet sted, som ikke er til gene. Kommunikationen fra kommunen har været mangelfuld – ja, den har været ikke-eksisterende, siger Jan Justesen.
– Clever har indhentet tilladelse hos kommunen, og da el-opladeren står på kommunens matrikel har byggesagsafdelingen ikke ment, at det var nødvendigt at informere beboerne på Tjørnevænget, siger Ole Skrald Rasmussen (A), formand for Trafik- og Teknikudvalget.

Nye oplysninger
På den årlige generalforsamling blev det blandt andet oplyst, at den familie på Tjørnevænget, som ønskede opsætning af el-opladeren – fordi der ikke er plads til den ved deres matrikel – ikke havde udtrykt noget særligt ønske om, hvor el-opladeren skulle placeres. De ville ikke have haft noget imod, at denne kunne placeres et sted, hvor den var til mindre gene. Endvidere kunne familien oplyse, at de selv havde måttet bekoste alle udgifter til Clever for opsættelsen af el-opladeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top