- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Rare spekulationsgevinster

På min lille stille lukkede villavej, ligger fire huse beboet af syv personer, hvoraf de fem er pensionister. Jeg har kikket over hækkene og kan konstatere, at de syv personer også i alt har syv biler.
Nu vil de røde politikere på det røde rådhus indføre en ny regel. Hvis en grund er på 1.000 m2 og derover, må der bygges to boliger pr. grund med plads til to biler pr. bolig. De fire husejere er så heldige, at deres grunde alle er over 1000 m2, så de kan se frem til, at der nu kan skabes store skattefrie milliongevinster.
Vi vil nu høre politikerne sige, at de fire husstande får samfundsskabte skattefrie milliongevinster, men realiteten er jo, at vores spekulationsgevinster er skabt på det røde rådhus af de lokale røde politikere.
Personlig er jeg pensionist, så jeg vil opfordre de kære politikere til at få gennemført nye lokalplaner i en fart. Jeg kan næsten ikke vente med at få alle de rare skattefrie penge i mine lommer. Jeg lover alle politikerne, at konen og jeg nok skal købe to nye og meget større biler, ja vi glæder os allerede til de nye lokalplaner og vores nye store biler.
Jo, Gladsaxe skal nok blive grønnere med ikke kun syv biler, men nu 14 biler ved en simpel fremskrivning af vores fire grunde. Det lover de røde politikere.

Poul Søgaard, Bagsværd