Succes i TeamGym
2017_04_29_018349.jpg
Også i forrige weekend imponerede de unge Gladsaxe-gymnaster ved forbundsmesterskaberne. Foto: Privat.
GIF Gymnastik er på vej til at sætte en bemærkelsesværdig rekord forud for DM-slutrunden

TeamGym er en af de hastigst voksende idrætsdiscipliner herhjemme. Det ved de i GIF Gymnastik, hvor Gyngemosehallen er fyldt til bristepunktet med unge, springglade Gladsaxe-børn.

– Vi havde forbundsmesterskaber i forrige weekend med 1300 deltagere og 2500 tilskuere i Gladsaxe Sportshal. Det var en fantastisk weekend på alle planer. Også det sportslige. Vores mikropiger vandt 2. division, og vores mikromix-hold sejrede i 1. division, og vores mikrodrenge blev nr. 4, fortæller Jan Darville, sportschef i GIF Gymnastik.

Den sportslige succes ført til, at de ovennævnte hold skal til DM-slutrunde i Aarhus den 27. maj: – Kun Danmarks fire bedste hold er med i hver kategori. Sidste år satte vi rekord, da vi som den første klub nogensinde havde fem hold med til DM-slutrunden. Endnu ved vi ikke, hvor mange hold vi får med i Aarhus, men meget tyder på, at vi sletter rekorden fra sidste år. Det er ikke urealistisk, at vi kan få otte hold med i finalestævnet, men så skal alt klappe i 2. kvalifikationsrunde, siger Jan Darville.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top