Valgkampen er i gang
1.maj-01-18-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Borgmesterkandidat Trine Græse brugte et Dan Turrell-digt som inspiration til at fortælle om det samfund, som hun går ind for. Foto: Kaj Bonne.
Markante holdninger hos Socialdemokraterne 1. maj 2017

Skulle nogen havde kikset, at der er valg til byråd og regionsråd 21. november, så kunne de i hvert fald blive mindet om det, da Socialdemokratiet holdt 1. maj-møde på Gladsaxe Skole.
Troels Neiiendam, stiller op til regionsrådet, og han gjorde det meget klart, at der er masser at tage fat på omkring forholdene på Herlev Hospital. Hvor personalet bare skal løbe stærkere og stærkere med udsigt til endnu flere stramninger. Nu er der igen varslet mange opsigelser
Han mente også, at man i partiet skal tage en debat om etik. Det fik man ikke gjort, da det nye principprogram blev udformet.
-Skal der bruges 250.000 kr. på forlænge livet for en ung, uhelbredeligt kræftsyg mand, når man kan lave hofteoperationer, der hjælper på livskvaliteten. Jeg ved det ikke, men jeg synes, at der grund til at debattere det, sagde Troels Neiiendam, der også talte varmt for at unge skal tage en erhvervsfaglig uddannelse. Vi behøver ikke alle at gå rundt med en studenterhue.
Folketingskandidat Jeppe Bruus er flyttet til kommunen i hus, så nu skal der ordnes have. På genbrugsstationen har han fået udleveret et hakkejern. Så behøver man jo ikke at sprøjte jorden, men kan bare gå i gang.
-Og så er det, at man skal vise viljestyrke. Vi skal alle bidrage til at skabe bedre forhold, sagde Jeppe Bruus, der også talte om, at en del borgere havde svært ved at se forskel på Dansk Folkeparti omkring flygtninge og indvandrere.
-Men forskellen er der. Vi vil have de nye integreret i samfundet, hvor Dansk Folkeparti vil slippe af med dem, sagde Jeppe Bruus.
Borgmesterkandidat Trine Græse brugte Dan Turrells digt ”Jeg holder af hverdagen” som udgangspunkt i talen, der havde solidariteten som pejlepunkt. Vi skal være her for hinanden. Velfærdssamfundet er for alle
Hun brugte Louis Pio som et eksempel på en person, der havde ofret meget for at sine socialdemokratiske ideer igennem til glæde for mange omkring 1870.. Han røg tre år i fængsel og fik at vide, at det ville være meget smart, hvis han forlod landet. Ellers ville han blive fængslet igen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Troels Neiienmdam efterlyste en debat om hvilken etisk holdning man skal have i Socialdemokratiet.
Foto: Kaj Bonne.

1 kommentar om “Valgkampen er i gang”

 1. Irma Henriksen siger:

  Nå ja Socialdemokratiet har åbenbart berøringsangst overfor DF og undslår sig dem
  mente ellers der var åbent til loftet.
  Henrik Sørensen fra De Konservative turde spørge og tage fat om emnet om de indvandrer kvinder evt. går og gemmer sig, og spurgte indtil hvor mange der ikke måttet arbejde for deres mænd, som var sygemeldt også det blev tiet ihjel så mener der burde våre åbenhed.
  Inden for Socialdemokratiet skal der da ikke være lukket om noget som helst mener jeg,men tager måske fejl?
  Samt det viser sig nu at tosprogede indvandrer børn ikke bliver bedre til at tale dansk,håber ikke det her er forbudte spørgsmål???

  Med venlig hilsen
  Irma Henriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top