Villaindbrud på Frodesvej mm.
-

Onsdag 5. maj mellem kl. 8-15.30 skaffede en eller flere ukendte gerningsmænd adgang til en villa på Frodevej i Bagsværd, efter de havde opbrudt husets bagdør med et koben. Gerningsmændene, som havde været rundt i hele huset, stjal bl.a. flere iPads, en Playstation og en bærbar computer.

Pas på hælervarer!
Gør dig ikke til hæler ved at købe stjålne effekter. Udvis mistænksomhed, hvor prisen på en vare er unaturlig lav, eller hvis effekten er graveret med et navn, der ikke tilhører sælger. Husk, at hæleri, ligesom tyveri, straffes.

82-årig udsat for tricktyveri i Søborg
Tonsdag 3. maj omkring kl. 15.30 blev en 82-årig dame udsat for tricktyveri på Tinghøjvej i Søborg. Damen var ude at gå, da hun blev opsøgt af to kvinder, som gjorde hende opmærksom på, at hendes jakke var beskidt, hvorfor kvinderne spurgte, om de skulle hjælpe damen med at tørre jakken af. Da kvinderne var gået, opdagede damen, at hendes pengepung ikke længere var i jakkens inderlomme, hvor hun havde lagt den.

Begge kvinder beskrives som:
Kvinder med anden etnisk baggrund end dansk, 20-25 år, spinkel af bygning med sort, langt hår. De var iført mørkt tøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top