Cyklister skal passe på hinanden
-

Min søn væltede på sin cykel i lørdags ved tre-tiden ved Gladsaxevej efter en Tour-de-France-agtig mand susede forbi ham, ringende med sin klokke, og fik dermed min søn ud af balance, så han kørte ind i et skilt.
Til dig, som tror du er en ny Bjarne Riis: det er så dårlig stil ikke at stoppe og se, hvad der var sket med ham, da han væltede på grund af din hensynsløse kørsel.
Til jer, der stoppede, hjalp ham og kørte ham hjem: stor tak for jeres omsorg.
Til alle: vis hensyn til hinanden på cykelstierne. De er ikke skabt til cykelløb, men til at sikre at ALLE kan cykle i sikkerhed.

Anette Berentzen

1 kommentar om “Cyklister skal passe på hinanden”

  1. Bjørn Jensen siger:

    Du har ganske ret: Det er ekstrem dårlig stil og temmelig afstumpet, men sandsynligvis har han ikke lagt mærke til noget. Midaldrende mænd i tætsluttende tøj på kulfiber racere ser kun i én retning, lige frem. Podiepladsen og champagnen lokker.
    Vi har her på vejen fået nye cykelstier, hvilket virkelig har fået racerdrengene op i fart. Nu har de jo fået deres egen bane og behøver ikke at tage hensyn til andre cyklister eller krydsende trafik. De kører ofte hurtigere end bilerne nu, for tidligere var de jo nødt til at “læse” trafikken.

    Bjørn Jensen
    Triumfvej 21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top